10 ное. 2020

Иновативна платформа, улесняваща комуникацията между бизнеса и клиентите сред кандидатите във „Вдъхновяващите 5“

/иновативна-платформа-улесняваща-ком/

Subscribe.bg e иновативна платформа, която улеснява комуникацията между бизнеси и клиенти, позволява лесно събиране и сегментиране на клиентска база с контакти в съответствие с GDPR, спомага за популяризирането и достигането до крайни потребители, предоставяйки им персонализирани и интерактивни промоции, напомняния, запитвания, новини и др. в реално време посредством мобилни ваучери, Viber чатбот, Viber съобщения и SMS. Иновативният бизнес е сред участниците в дигиталната кампания „Вдъхновяващите 5“, която Bloomberg TV Bulgaria организира в подкрепа на стартъп общността. Ето какво сподели пред организаторите на инициативата и екипът, който стои зад Subscribe.bg, за своя проект, неговата мисия, цели и бъдещи планове за развитие.

 

Каква е мисията Ви?

Мисията на subscribe.bg e да създаваме близки отношения между бизнес и клиенти. Стремим се да им осигурим възможност те да бъдат толкова близки, че могат да се опишат с фразата “просто ми пиши”.

Колко е голям екипът Ви?

Екипът ни към момента се състои от четири души, силно мотивирани да работят в посока развиването и разрастването на бизнеса.

Каква е дългосрочната Ви стратегия за развитие?

Дългосрочната ни стратегия е да изградим интегрирана платформа за omnichannel комуникация, в която бизнесите сами, с минимално усилие, ще могат да създават свои сценарии за взаимодействие с клиентите си. За целта се фокусираме върху добавяне на нови канали за комуникация; разработване на разнообразни сценарии за придобиване на клиенти, промоции, лоялност и продажби, а впоследствие и излизане на Европейския пазар.

Как се финансирахте първоначално?

От стартирането на платформата и до настоящия момент включително, финансираме сами дейността си.

Защо определяте проекта/компанията си като иновативни и коя е отличителната им черта?

Влагаме опита и знанията си в това да създадем лесен и ефективен инструмент за комуникация, който е достъпен не само за корпорации, но и за малки и средни бизнеси. Една от трудностите, които срещаме, е да убедим клиентите ни, че такова решение вече съществува и то на такава цена.

Може да подкрепите иновативния бизнес, като натиснете бутона „Харесва ми“ на: https://inspiring5.bloombergtv.bg/subscribe-bg/ .