16 ное. 2020

Adiri

Adiri e иновативен бранд, който предлага дамски чанти и аксесоари, изработени от корк с мултифункционален дизайн. Идеята за създаването му е вдъхновена от съчетаването на любовта на екипа към минимализма (по-малкото е повече) и екологията. Абсолютният минимализъм налага колкото се може по-малко вещи, затова чантите, които бранда предлага са със сменящи се капаци.

Продуктовата гама се състои и от гривни, които също имат сменящ се цветен елемент, както и папийонки със сменящ се възел. С иновативния си вид всички продукти на Adiri загатват за семпла елегантност в ежедневния стил. Дизайн мисленето на екипът на бранда е ориентирано към ограничаване на свръх потреблението, като концепцията се допълва с използването на материал от възобновяем източник – корк.

Това е естествен материал, отличаващ се като напълно безвреден за околната среда. За производството на коркови изделия не се отсичат дървета, тъй като добивът е от специално отглеждани за целта коркови дъбове, чиято кора се бели ръчно на всеки девет години, за да се възстанови отново по съвсем естествен път.  В допълнение с интересен дизайн и креативно мислене, Adiri предлага на своите клиенти иновативни продукти, които помагат за опазването на околната среда и същевременно с това придават цветна и разнообразна визия.