13 ное. 2020

AMPECO

AMPECO е стартираща компания в сферата на електромобилността, която е основана през октомври 2018 година. Компанията предлага иновативна софтуерна платформа за управление и монетизация на зарядни станции за електромобили. Софтуерната платформа дава възможност на компании да стартират бизнес като оператор на мрежа от зарядни станции и да предоставят услугата на своите клиенти да управляват своите зарядни станции.

AMPECO предоставя възможност за дистанционно управление на зарядните станции, плащания и фактуриране след зареждане, както и допълнителни функции за интелигентно зареждане и управление на енергията. Платформата е създадена да работи върху облачни услуги и предоставя white-label мобилни приложения за всеки свой клиент.

Екипът на AMPECO включва повече от 15 топ специалисти в сферата на електромобилността, разработката на софтуер, продажбите, маркетинг и customer success. Той успява да разработи продукт, който е един от най-добрите в своята индустрия в света за рекордно кратко време. За последните 2 години компанията успява да спечели над 20 клиента на 4 континента, което е 2 пъти повече от първоначалния план на екипа.