05 ное. 2020

Барин Спортс

Барин Спортс предлага интегрирана система за проследяването на спортистите, която им помага да имат дълги и продуктивни кариери и да достигнат пълния си състезателен потенциал. Всички данни и анализи от системата се представят в реално време – 12000 точки, всяка една секунда, за всеки един играч. Системата е лесно преносима и съдържа всички исторически данни от тренировки и мачове, достъпна на отбора във всеки един момент – включително и по време на мач. Подкрепен с изкуствен интелект, иновативният продукт изготвя анализи на представянето и физическото състояние на играчите, както и на тактическата постройка, зададена от треньора, и нейното изпълнение.

Барин Спортс следи в реално време всички над 50 показателя, като същевременно с това съдържа и тактически инструмент, който позволява следене на постройката на отбора и изпълнението на указанията на треньора. Системата предоставя на треньорите и спортистите мощен инструмент за пълно (360-градусово) управление на отбора: подготовката преди мач, проследяване на функционалността на играчите по време на срещата и възстановяването им след нейното приключване.

Иновативният продукт предоставя и възможност за тактически задания преди началото на даден мач, с чиито данни по време на полувремето се извършва анализ и могат да бъдат направени необходими промени като смяна на тактика, смяна на играчи и други. Барин Спортс създава и криви на развитието на играчите с пълна история на техните натоварвания от юношеските формации до първия отбор, които помагат при тяхната продажба в други отбори.