22 окт. 2020

Кардинал Байтс ООД

“Кардинал байтс” ООД е компания за производство и търговия на протеинови изделия с отличителен вкус и без добавена захар, които спомагат за поддържането на оптимална форма. Компанията стартира дейността си през м.май 2020 г. като пионер в нишата на протеинови бонбони. Първият вкус – роза и махлеб – се предлага с два вида протеин – с веган и млечен протеин. Разфасовките са малка опаковка от 4 бонбона, дисплейна кутия от 10×50 г. и бонбониера от 16 бонбона. В стратегията на протеиновите бонбони е заложено съчетаването на български традиционни вкусове по нетрадиционен начин.

Бизнес моделът на компанията е базиран на транзакции с протеинови бонбони с две категории клиенти – онлайн продажби на крайни клиенти, с афинитет към натурални съставки и завладяващ вкус с допълнителна възможност за абонамент с отстъпка, и продажби към бизнес клиенти като фитнеси, кафенета, магазини и големи ритейлъри, които разширяват продуктовия си асортимент, както и изготвянето на white label решения. В първите 12 месеца, „Кардинал Байтс“ ще има за основен фокус крайни клиенти и бизнес клиенти.

Мисията на „Кардинал байтс“ ООД е да превърне изкушенията в революционни протеинови иновации, а ценностите, които стартъпа споделя, са свобода, отключване на вътрешната сила, вдъхновение и развиване на потенциала.