24 ное. 2020

Cintelly пред „Вдъхновяващите 5“: Клиентите са причинaтa за съществуването на всеки бизнес

https://inspiring5.bloombergtv.bg/cintelly-пред-вдъхновяващите-5-клиентите

Cintelly e онлайн базиран аналитичен софтуер (SaaS), който се фокусира върху клиентите, като измерва, следи и оптимизира тяхната лоялност и активност. Екипът на компанията разработва иновативния проект, твърдо стоейки зад вярването, че клиентите са причината за съществуването на всеки бизнес, а печалбата е само крайният продукт на доброто клиентско управление.

След повече от 10 години трупане на професионален опит и усилена работа, софтуерът вече е факт. Аналитичният продукт официално стартира в началото на 2020 година и е един кандидатите за вдъхновяващата стартъп петица, която ще спечели безплатни консултации за развитие от глобални бизнес лидери за развитието на проекта си. Ето и какво сподели и основателят на Cintelly пред екипа на „Вдъхновяващите 5“ и Bloomberg TV  Bulgaria:

  1. Каква е мисията Ви?

Да помагаме на онлайн търговци от целия свят да подобряват бизнесите си чрез следене, измерване и оптимизиране на лоялността и активността на техните клиенти.

  1. Колко е голям екипът Ви?

Екипът на компанията се състои от мен на този етап, като работя тясно с външни програмисти, дизайнери и анализатори.

  1. Каква е дългосрочната Ви стратегия за развитие?

Напълно да автоматизираме нашия SaaS, като направим директна връзка с основните ecommerce платформи (Shopify, Magento), добавим автоматично тълкуване на резултатите от всеки анализ и автоматични препоръки за следващи маркетингови активности, произлизащи от него. След като направим тези подобрения, ще сме готови да излезем на външни пазари и да наложим нашата методология, като основен анализ за всеки бизнес.

  1. Как се финансирахте първоначално?

Лични средства.

  1. Защо определяте проекта/компанията си като иновативни и коя е отличителната им черта?

Защото предлага методология за анализиране на бизнеса не чрез неговите финансови потоци, а чрез следенето на движенията на неговия най-голям актив – неговите клиенти.

Може да подкрепите кандидатурата на Cintelly за „Вдъхновяващите 5“ до 29 ноември включително като гласувате за тях, натискайки бутона „Харесва ми“ на представянето им на сайта на инициативата: https://inspiring5.bloombergtv.bg/