12 ное. 2020

DressRent

DressRent е платформа за отдаване под наем на дизайнерски дамски дрехи. Голяма част от роклите са произведение на изкуството и заслужават да бъдат показвани отново и отново. За да бъдат дамите различни всеки път, платформата предлага решение на проблема как дамите могат да изглеждат различно всеки път, когато им предстои специален ден чрез наемане на дизайнерска рокля без да е необходимо да се отделят големи разходи за това. Наемната цена е само 30% от пазарната цена на дрехата.

Платформата осигурява необикновено и луксозно преживяване, като предлага в своя каталог най-красивите и търсени дрехи за всяко събитие. Моделите, които могат да се открият на сайта, са елегантни и женствени, а разнообразието от цветове, материи и размери, ще удовлетвори всички изисквания за стил.

Идеята за създаването на иновативната платформа се базира на визията на екипа за устойчивост и намаляване на отрицателният ефект, който текстилната индустрия оказва върху околната среда. Чрез нея се достига лесно, бързо и удобно до голямо разнообразие от тоалети, които осигуряват луксозен стил и елегантност за всяка дама.