28 окт. 2020

HealthInBox selected by Lazar Angelov

Хелт ин Бокс ООД e иновативна компания, която развива вендинг бизнес за здравословни храни под марката HealthInBox selected by Lazar Angelov и стартира своята дейност през 2020 година.

Във времена, в които все повече хора нямат свободно време да подберат правилната храна и напитките, които да консумират, се заражда идеята за създаването на достъпен, лесен и удобен вариант, по който клиента да може да се сдобие с тях. Иновативните вендинг машини са снабдени с прецизно подбрана селекция от различни видове премиум био шоколади , киноа крекери, био курабийки, био сокове и нектари, протеинови барчета и хапки, кокосови чипсове и много други продукти, които са с доказано качество и произход.

За да удовлетвори изцяло нуждите и на своите клиенти, екипът работи много близко с тях и им дава възможността да подбират част от продуктите, които да бъдат  заредени в автомата. Със създаването на иновативния вендинг машини, предоставящи изцяло био, органик, веган и безглутенови продукти, екипът на HealthInBox selected by Lazar Angelov си поставя и целите да осигури по-лесен достъп до здравословна храна и напитки както на служителите в бизнес сектора, така и на посетителите в спортни центрове, фитнес клубове и различните образователни институции.

Социалната отговорност е водещ приоритет за компанията. Поради тази причина екипът предприема още една стъпка в модернизирането на автоматите чрез добавяне на myPOS устройства, като по този начин предоставя възможност за разплащания с карта.