16 ное. 2020

Linbots

Linbots е иновативна компания, която разработва чатботове, като развива идеята за повече от обикновен „комуникатор“. Често решенията са свързани с различни промотиране на събития, проекти и каузи – това включва и чатботове, в които всеки потребител може да играе и дори да спечели награда.

Компанията предлага изграждане на Viber и Messеnger чатботове за онлайн бизнеси като магазини, уебсайтове или услуги. Благодарение на тази система, комуникацията между потенциални клиенти е непрестанна и всеки потребител получава правилната информация за определен продукт без да е необходим контакт със служител на съответния онлайн магазин.

Чатботовете значително подобряват потребителското изживяване като предоставя на момента правилната информация, от която имат нужда. Бързата реакция и лесната комуникация по всяко време от денонощието спомага за увеличаването на продажбите и ангажирането на потребители към съответния бранд. Linbots изпраща на своите клиенти статистика и история за всички взаимодействия на потребителите с чатбота, която могат да анализират и така да оптимизират своя бот, сайт или предлагани продукти.