16 ное. 2020

Maxmedia System Builder

Maxmedia System Builder (MSB) е комбинация от продукт и услуга за лесно създаване и управление на уеб сайтове, iOS и Android апликации. Системата автоматично се грижи сайтът да излиза на възможно най-висока позиция в търсачки като Google. Освен това, при регистрация на всеки потребител се назначава отговорно лице за поддръжка и изграждане на нови функционалности, както и подробна документация за ползване от крайни потребители + API за ползване от софтуерни разработчици.

Системата идва със следните изградени модули: създаване на онлайн магазини, възможност за онлайн плащания, неограничени методи за доставка, услуги, записване на часове към персонал на даден обект и други. Maxmedia System Builder предлага и готови модули за създаване и управление на блогове и видео такива, позициониране на физически локации, изготвяне на Newsletter и E-mail листи.

Потребителите на иновативната система получават персонализирани страници и дизайн, автоматично известяване за грешки в оптимизация за търсене, автоматично създаване на мета описания за продукти, постове и услуги. Сред останалите преимущества на Maxmedia System Builder са извличането на статистики за използване от крайни потребители, борсов режим, чат кореспонденция и известяване при нарушения от крайни потребители.