27 окт. 2020

Subscribe.bg

Subscribe.bg e иновативен софтуер, създаден от екип от 4 човека с дългогодишен опит в сферата на mobile messaging. Платформата улеснява комуникацията между бизнеси и клиенти, осигурявайки мигновена обратна връзка от абонатите, като спомага и за осъществяването на по-персонализирано клиентско изживяване и  повече продажби.

Екипът на Subsrcribe.bg споделя вярването, че зад всеки успешен бизнес стоят качествените взаимоотношения с клиентите, които във времена на физическо дистанциране и масова дигитализация често всъщност са лишени от персонализация и просто се разпадат. Платформата обединява два от най-популярните канали за комуникация в България – Viber и SMS, тъй като техният open rate е над 95% за разлика от email – 20%. Така един бизнес достига мигновено до повечето си настоящи и нови клиенти със смартфони и ги ангажира с персонални оферти, запитвания и новини. Бързо и лесно. Без инсталации, мобилни приложения и технически умения.

Софтуерът позволява лесно събиране и сегментиране на клиентска база с контакти в съответствие с GDPR, спомага за популяризирането и достигането до крайни потребители, предоставяйки им персонализирани и интерактивни промоции, напомняния, запитвания, новини и др. в реално време посредством мобилни ваучери, Viber чатбот, Viber съобщения и SMS. Чрез мобилни кампании, платформата осигурява възможност и за създаване на трафик от даден физически обект към дигиталните канали и обратно.