04 ное. 2020

Varrio Sport – All Seasons Outdoor

Varrio Sport – All Seasons Outdoor е търговска интернет платформа за всички, които харесват живота от истинската му, вдъхновяваща, ярка и красива страна. За тези, които обичат да са в бурните му води и прекарват сводното си време на вдъхновяващи места с приятели и семейство, а в останалото време – планират следващото си приключение.

Водени от неволите в прокарването на пътеки за така наречените аутдор спортове, преди години екипът на платформата се учи сам и често пъти се сблъсква с незнанието как, къде и с какво да практикува даден спорт. Затова решава да събере в иновативна търговска платформа възможността на човек да попита, да научи, да купи и да се забавлява по сигурен и достъпен начин. Проектът съчетава в себе си онлайн магазин, медия и комуникационен център, чрез който лесно може да се намери точната информация.

Проектът стартира работа с клиенти през 2017 година. Екипът залага на позабравеното правило, че всички процеси в един бизнес трябва да са удобни, сигурни и лесни за клиента и всекидневно търси обратна връзка за това, което предлага. Мисията на иновативната платформа е да покаже, че спортовете сред природата отдавна са достъпни и безопасни за всеки, а усещането за екстремност се крие в удоволствието от тях. Създателите на Varrio Sport влагат много в популяризирането на тези спортове, като начин на съществуване в синхрон с природата, което носи своите огромни позитиви във всеки аспект от живота.