09 ное. 2020

Green Revolucia

Green Revolucia e първият магазин с Нулев Отпадък в България. Това е много повече от магазин! Мисията на екипа е да направи природосъобразния начин на живот достъпен за всеки. Затова компанията създава и разпространява алтернативи на пластмасовите изделия за еднократна употреба, залага на партньорства с малки местни компании, ориентирани към опазването на околната среда и внася продукти от други държави само, когато не открива местни алтернативи.

Екипът на Green Revolucia с удоволствие споделя своите знания, опит и съвети чрез специално създадената си Блог страница и лекции, а за любителите на практически занимания иновативният бизнес организира и работилници за изработка на натурална козметика, восъчни кърпи и природосъобразни аксесоари.

За корпоративните си клиенти, Green Revolucia предлага и устойчиви фирмени подаръци като бамбукови четки за зъби и кейсове, картички, които могат да се засаждат, метални и бамбукови сламки и други, както и консултации за намаляване на отпадъците в офиса и по време на събития.